logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

3DEXPERIENCE R2020x

Platforma 3DEXPERIENCE v svoji različici R2020x uporabnikom še naprej prinaša nove napredne funkcionalnosti in izboljšuje obstoječe z vrsto novih in izboljšanih starih uporabniških rol.

CATIA v izdaji R2020x predstavlja številne izboljšave in novosti s serijo povsem novih konfiguracij / rol,
namenjenih oblikovalcem, konstruktorjem in projektantom, da bi čim hitreje uspešno zasnovali, skonstruirali in
praktično predstavili svoje vse bolj zapletene izdelke.

Simulacija mehanizma, načrtovanje paličnih konstrukcij, avtomatizacija tehnične dokumentacije so le nekatere
od disciplin, ki so dodane ali bistveno izboljšane različicam R2020x.

Več informacij

Download Datasheet

SIMULIA v svoji različici R2020x prinaša številne izboljšave in inovacije analitičnim in simulacijskim inženirjem ter oblikovalcem,
pa tudi tistim, ki želijo samo vizualizirati, preveriti rezultate simulacije, tako da lahko sprejmejo pomembne odločitve.

Vsi ti udeleženci v postopku bodo imeli koristi od interakcije s 3DEXPERIENCE platformo vseh simulacijskih orodij, kot so Abaqus za strukturno analizo, XFlow in kmalu PowerFLOW za simulacijo teka tekočine, CST za elektromagnetno simulacijo, Simpack za multibody analize in Wave6 za akustično simulacijo.

Več informacij

DELMIA R2020x digitalna proizvodna rešitve na platformi 3DEXPERIENCE prinaša nove konfiguracije / role in številne nove funkcije ter izboljšave obstoječih orodij.

DELMIA R2020x prinaša nova orodja, ki omogočajo uporabo tehnologije Additive Manufacturing, s pomembnimi izboljšavami v procesu simuliranja in optimizacije procesa 3D-tiskanja.

Več informacij

3DEXPERIENCE R2020x prinaša pomembne mejnike in novosti za vse poslovne in proizvodne procese.

Platforma 3DEXPERIENCE s pomočjo tehnologije, ki temelji na brskalniku, omogoča izvajanje filozofije 3D v vseh disciplinah, od konstrukcije do trženja.

Nova različica R2020x omogoča uporabnikom aplikacij, kot so CATIA V5 ali SolidWorks, AutoCAD, Inventor, Altium Designer, Creo ali NX, da se pridružijo platformi in v celoti izkoristijo integrirano filozofijo 3D.

Več informacij