logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

SIMULIA

SIMULIA rešitve za analizo in simulacijo

SIMULIA prinaša izjemen nabor rešitev za realistične simulacije in analize, od integriranih orodij namenjenih inženirjem ki jim pomagajo pri hitri analizi pri vsakdanjem delu, do sofisticiranih simulacijskih orodij zasnovanih za najzahtevnejše naloge.

Večina orodij SIMULIA je na voljo v samostojni različici ali integrirana v platformo 3DEXPERIENCE ali CATIA V5. SIMULIA na platformi 3DEXPERIENCE prinaša celoten nabor najsodobnejših orodij za različne vrste analiz in različne vrste simulacij ki temeljijo na vlogah posameznih uporabnikov v poslovnem procesu preko integriranega PLM okolja.

Abaqus je vodilni programski paket za integrirano analizo in simulacijo FEM, ki lahko reši tako najzahtevnejše kot kompleksne probleme, ki lahko vključujejo kompleksne obremenitve, vibracije, sisteme, fiziko udarcev, nelinearne, toplotne ali akustične probleme, vse z uporabo enega samega modela in integriranega solverja.

V paketih Abaqus Unified FEA Extended z veliko fleksibilnostjo dobi uporabnik dostop do drugih naprednih simulacijskih orodij: fe-Safe za analizo utrujenosti materiala, Tosca za optimizacijo strukturne topologije in Isight za avtomatizacijo procesov.

Odkrijte vso moč portfelja prek razširjenega paketa Abaqus Unified EA za realistično simulacijo.

CST Studio Suite je programski paket za elektromagnetno analizo in simulacijo, ki se uporablja za načrtovanje, analizo, simulacijo in optimizacijo elektromagnetnih (EM) komponent in sistemov.

Tipični primeri aplikacij EM analize vključujejo analizo lastnosti anten in filtrov, elektromagnetno združljivost in motnje (EMC/EMI), izpostavljenost človeškega telesa elektromagnetnim poljem, elektromehanske učinke v motorjih in generatorjih ter toplotne pojave v napravah velike moči.

PCB tiskana vezja, antene, senzorji, konektorji, filtri, sončne celice, električne naprave, kabelski sklopi in ožičenje so le nekatere od naprav, katerih delovanje in značilnosti EM zornega kota je mogoče analizirati.

XFlow in PowerFlow sta preizkušeni CFD rešitvi za analizo, ki temeljita na Lattice-Boltzmannovi metodi.

Wave6 je simulacijski program naslednje generacije za simulacijo vibracij in akustike.

Simpack je programski paket za simulacijo več teles in analizo nelinearnega gibanja znotraj katerega koli mehanskega ali mehatronskega sistema. Z orodjem Simpack lahko inženirji ustvarijo in analizirajo navidezne 3D modele za napovedovanje gibanja, sil in napetosti znotraj gibljivega sistema.