logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

O nas

Computer Controls d.o.o
Tržaška 132
1000 Ljubljana, Slovenija
+386 1 425 78 48
info@ccontrols.si

Davčna številka: SI 18117589
Matična številka: 2162075000

HT-Eurep d.o.o. iz Ljubljane je 20.10.2021. preimenovan v Computer Controls d.o.o.

Computer Controls d.o.o. s sedeži v Ljubljani in Zagrebu so člani skupine Computer Controls Group.

Computer Controls AG je neodvisno podjetje v zasebni lasti s sedežem v Otelfingenu, blizu Züricha, s svojo poslovno mrežo znotraj in zunaj Švice, ki pokriva celotno Srednjo in Vzhodno Evropo. Podjetje Computer Controls AG je bilo ustanovljeno leta 1971 in posluje od leta 1991.

Podružnica v Zagrebu je bila ustanovljena leta 1995, v Ljubljani pa leta 2005.

Naša dejavnost je zastopanje vodilnih svetovnih proizvajalcev programske opreme za razvoj in proizvodnjo, distribucija integriranih vezij, razvojnih orodij in programske opreme, prikazovalnikov, merilne opreme za elektroniko ter nudenje izvedbenih, izobraževalnih in inženirskih storitev.

Naši zaposleni so izključno inženirji elektrotehnike in strojništva.

Zastopamo Altium rešitve za projektiranje in proizvodnjo ECAD v elektroniki v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Severni Makedoniji in na Kosovu.

Kot predstavnik Dassault Systemes za Slovenijo in Hrvaško nudimo integrirane programske rešitve za vse vaše proizvodne procese: 3DEXPERIENCE, CATIA, SIMULIA, ABAQUS, DELMIA, ENOVIA.

V naši ponudbi elektronskih naprav in komponent so izdelki svetovno priznanih proizvajalcev integriranih vezij, kot so Dallas Maxim, Silicon Labs, Alliance Memory, merilni instrumenti Pico Technology in GWInstek, Keil in IAR razvojna orodja ter številna druga znana imena.

Nudimo storitve za celovito podporo vsem našim izdelkom, od svetovanja in izvedbe, do izobraževanja in tehnične podpore.

Poleg tega izvajamo storitve projektiranja, FEM analize, reverzibilni inženiring, NC programiranje in simulacijo ter izdelavo postprocesorjev.

Naš cilj je, da vam ponudimo najboljše industrijske rešitve, prilagojene vašim potrebam in pod najbolj ugodnimi pogoji.