logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

PDN Analyzer

PDN analizator

PDN analizator omogoča načrtovalcem tiskanih vezij z katerim koli nivojem izkušenj enostavno identifikacijo in reševanje problemov z napetosti in tokom v omrežjima za distribucijo moči brez potrebe za izhodom iz okolja za načrtovanje – vsa potrebna orodja za analizo so vključena v Altium Designer okolje za načrtovanje.

Integrirano načrtovanje in analiza v Altium Designerju

Bodite najzmogljivejši načrtovalci z uporabo integriranih procesov znotraj Altium Designerja. Neprekinjeno analizirajte napetost in tok med celotnim procesom načrtovanja tiskanega vezja. Zagotovite da so omrežja za distribucijo moči optimizirana in brez napak.

Samodejne nastavitve analize

Prihranite čas analize kompleksnih omrežij in bakrenih geometrij tiskaneg vezja z samodejnim nastavitvami analize.

Prilagojeni pogledi pri analizi DC napajanja

Omogočen je vpogled v najpogostejše napake pri načrtovanju napajalnih plasti, ker lahko vidite risbe padca napetosti in gostote toka.

Integrirani podatki o načrtovanju in simulaciji

Prihranite čas kateri bi porabili na optimizacijo omrežij za distribucijo napajanj celo za najkompleksnejša tiskana vezja porabom polponoma integriranih podatkov o načrtovanjo in simulaciji.

Objedinjeno okruženje za projektiranje

Integrirano okolje za načrtovanje Altium Designerja omogoča najučinkovitejši proces načrtovanja in PDN analize.

Za več informacij pošljite e-mail:

robert.brekalo@ccontrols.hr