logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

CATIA Composer

CATIA Composer za ustvarjanje animacij, predstavitev, marketinških gradiv, interaktivnih vsebin, navodil za uporabo in sestavljanja izdelkov.

CATIA Composer omogoča uporabniku z uporabo obstoječih 3D podatkov ustvariti privlačno tehnično dokumentacijo, ilustracije in interaktivne animacije.

Program je izjemno enostaven za uporabo in prilagojen tudi uporabnikom brez izkušenj na področju tehničnih ved in znanja o aplikacijah CAD. Inteligentni vmesnik omogoča ustvarjanje kompleksnih interakcij med 3D modeli na enostaven in zabaven način.

CATIA Composer lahko probate tudi sami z uporabo brezplačne Trial verzije v trajanju 30 dni.

Z orodjem CATIA COMPOSER lahko ustvarite animacije izjemne kakovosti, statične vektorske in rasterske slike v visoki ločljivosti.

Zaradi sinhronizacije s programsko opremo CATIA, se izdelava tehnične dokumentacije lahko začne v Composerju, ko podatki CAD še niso v končni obliki, in tako se s takšnim vzporednim delovanjem zmanjša skupni čas izdelave napredne tehnične dokumentacije.

S pomočjo CATIA Composera lahko kreirate:

  • atraktivne predstavitve za Vaše izdelke
  • marketinške materijale
  • navodila za uporabo in sestavljanje izdelkov
  • gradiva za usposabljanje in učenje
  • atraktivne in interaktivne 3D vsebine za promocijo na spletnih stranah
  • atraktivno tehnično dokumentacijo

Vhodni podatki so lahko CATIA datoteke, ali modeli iz kateri kojega 3D CAD sistema kot so  SOLIDWORKS, AutoCAD in ostali, in pa drugi tipi datotek: grafične, Microsoft Office in tako naprej.

Izhodni podatki so popolnoma prilagojeni potrebam industrije, vključno s PDF, HTML, AVI in grafičnimi formati, kot so SVG, EPS, CGM.

Izhodne datoteke si lahko ogledate v brezplačnem brskalniku CATIA Composer Player ali pa jih zapakirate v izvedljive datoteke .exe, ki vsebujejo pregledovalnik, tako da uporabniku, ki si ogleduje vsebino, ni treba imeti nobenih predhodno nameščenih aplikacij. Z uporabo pravic in omejitev lahko omejite vrsto in trajanje dostopa ali način brskanja po vsebini.