logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

KEIL software

V naši ponudbi so tudi razvojna orodja ARM Keil za mikrokrmilnike Arm® in verzije 8051, C166, C251. Orodja vključujejo vse potrebne komponente za kreiranje, razvoj in razhroščevanje embedded aplikacij.

Keil MDK je edinstveno in zaokroženo okolje za razvoj programskih aplikacij za široko paleto naprav baziranih na Arm Cortex-M mikrokrmilnikih. MDK vključuje µVision IDE i debugger, Arm C/C++ compiler, kot tudi pomembne middleware komponente. Podpira večino proizvajalcev z več kot 5000 napravami in je zelo enostaven tako za učenje, kot za uporabo.

Primerjava MDK verzije

DS-MDK DS-MDK podpira heterogene sisteme bazirane na Arm Cortex-A in Cortex-M. Uporablja pakete programske opreme za podporo naprav in plošč, okvire programske opreme in nudenje primerov. Trenutno so podprte naprave NXP i.MX6, i.MX7, VF5x, VF6x, in Microchip SAMA5.

DS-5 Development Studio

Arm DS-5 Development Studio je skupina orodij za ARM procesorje in System-on-Chip (SoC) naprave, ki so bazirana na sistemu Eclipse. Podpira večjederno razhroščevanje, Streamline analizator izvajanja, in profiliranje Linux applikacij.

8051 razvojna orodja

Keil C51 predstavlja industrijski standard za vse 8051-kompatibilne naprave , podpira klasične 8051, Dallas 390, NXP MX, razširjene 8051 različice, in C251 naprave. µVision IDE in debugger vsebujeta kompletno simulacijo naprave, omogočata povezavo do drugih adapterjev za razhroščevanje, omogočata razne rešitve za spremljanje razhroščevanja.

C166 Development Tools

Razvojna orodja Keil C166 podpirajo Infineon C166, XC166, XE166, XC2000 i ST10 družine mikrokrmilnikov. µVision IDE in debugger povezuje z Infineon DAVE orodjem za generiranje kode in drugimi rešitvami za razhroščevanje vključno z ULINK2.

RAZVOJNE PLOŠČICE

Da bi vam zagotovili hiter in lahek začetek razvoja vam nudimo široko paleto razvojnih ploščic in starter KIT-ov. Keil ponuja ploščice za naprave bazirane na Arm, 8051, in 166 procesorjih..

Adapterji za razhroščevanje in sledenje

ULINK adapter za razhroščevanje povezuje USB port vašega računalnika z vašim ciljnim sistemom (preko JTAG ali podobnega vmesnika). Adapter vam omogoča razhroščevanje, sledenje in analizo embedded programov na ciljni strojni opremi. Aktualni ULINK adapterji: ULINKpro, ULINKpro D, ULINKplus, ULINK2.

Primerjava ULINK adapterjev.

Orodje ARM® DSTREAM je zelo zmogljiva enota za razhroščevanje in sledenje in omogoča kvalitetno razhroščevanje in optimizacijo programa na vsaki HW opremi bazirani na procesorjih ARM.

Integrirana okolja

µVision IDE povezuje upravljanje s projekti, run-time okoljem, gradnjo objektov, popravljanje izvorne kode in razhroščevanje programov znotraj močnega okolja. µVision je enostaven za uporabo in pohitri vaše delo na razvoju smbedded programskih aplikacij. µVision podpira veliko oken in vam omogoča individualno razporejanje oken na katerikoli lokaciji na vizualni površini.

µVision razhroščevalnik zagotavlja edinstven prostor v katerem lahko preizkušate, preverjate in optimizirate aplikacijsko kodo. Razhroščevalnik vključuje tradicionalno potrebne funkcije, kot so enostranske in kompleksne prelomne točke, kontrolna okna in kontrole izvršitve, ter omogočajo nadzor nad perifernimi napravami.

RTOS in MIDDLEWARE

Keil prinaša kar nekaj realno časovnih operacijskih sistemov in middleware komponent, popolnoma integriranih v podprte jezike C kompilerja.

MDK-ARM Middleware

MDK-ARM middleware knjižnice (včasih poznane kot RL-ARM) so skupine ozko povezanih knjižnic dizajniranih za Cortex-M, ARM7, in ARM9. Knjižnice vključujejo TCP/IP Networking Suite, USB Host, USB Device, CAN, in prilagodljiv File System.

RTX realno časovni operacijski sistem

Keil RTX „Real-Time Operating System“ je brezplačen, realno časovni operacijski sistem načrtovan za ARM in Cortex-M naprave. Omogoča kreiranje programov ki simultano izvajajo več funkcij in pomagajo ustvarjati bolj strukturirane aplikacije, ki so hkrati lažje za vzdrževanje. RTX in izvorna koda sta na voljo v vseh verzijah MDK-ARM Editions.

RTX166 Tiny RTX166 Tiny „Real-Time Kernel“ je majhen realno-časoven kernel, ki podpira aplikacije bazirane na RTX166 in RTX167 z zmanjšanimi realno-časovnimi zahtevami. RTX166 Tiny je popolna rešitev, če iščete samo ali omejeno inter-task komunikacijo. Vključen je v CA166 in PK166 development kit.

ARTX-166 „Advanced RTOS“ je popoln realno-časovni kernel za XC16x, XE16x, XC2000, in ST10 aplikacije. AR166 vam omogoča upravljanje s številnimi nalogami in viri. Vključuje „Flash file“ sistem in „TCP/IP networking“.

RTX166 Tiny RTX166 Tiny „Real-Time Kernel“ je majhen realno-časoven kernel, ki podpira aplikacije bazirane na RTX166 in RTX167 z zmanjšanimi realno-časovnimi zahtevami. RTX166 Tiny je popolna rešitev, če iščete samo ali omejeno inter-task komunikacijo. Vključen je v CA166 in PK166 development kit.