logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

MCAD novice

Webinar Streamline Engineering to Manufacturing

Naučite se kako 3DEXPERIENCE platforma pomaga vodilnim svetovnim proizvodnim organizacijam pri povezovanju ekip v celotnem podjetju, izboljšanju procesov, večji agilnosti in doseganju dolgoročnega uspeha.

Oglejte si webinarja:

STREAMLINE ENGINEERING TO MANUFACTURING

 

BERI NAPREJ

Computer Controls prevzema podjetje HT Eurep Electronic AG

Združitev na področju elektronskega inženiringa in IoT rešitev

Computer Controls prevzema podjetje HT Eurep Electronic AG

Švicarski vodilni distributer elektronskih komponent, aplikacij IoT, programske opreme ter testnih in merilnih inštrumentov, Computer Controls AG je prevzel celotno skupino HT-Eurep in s tem okrepil svojo tržno prisotnost po vsej Evropi.

BERI NAPREJ

Webinar SIMULIA CST STUDIO SUITE R2021X

Oglejte si Dassault Systemes webinar:

SIMULIA CST STUDIO SUITE R2021X

Zasnova komunikacijskih sistemov postaja danes vse bolj zahtevna,

SIMULIA CST Studio Suite 2021 prinaša številne novosti in izboljšave, ki olajšajo in izboljšajo te procese.

BERI NAPREJ

Webinarji CATIA Lightweight Engineering

Oglejte si Dassault Systemes webinarje:

CATIA Lightweight Engineering

CATIA Lightweight Engineering metodologija vam pomaga pri ustvarjanju in vrednotenju novih koncepcij in tehnik, ki vam bodo omogočile ustvarjanje boljših in lakih izdelkov.

Odkrijte tehnike ki vam bodo pomagale najti pravo ravnovesje v zmanjšanju teže, stroškov in utroškega materiala, ki se vzdržuje ali povezuje trdno, stabilnost in varnost.

BERI NAPREJ

Webinarji Kako zagotoviti zanesljivost 5G komunikacij?

Oglejte si Dassault Systemes delavnice:

Spoznajte kako elektromagnetna simulacija pomaga inženirjem doseči optimalno zasnovo in postavitev anten, da se zagotovi, da izdelek izpolnjuje zahteve 5G glede povezave, regulativne in varnostne zahteve.

August 4th, 01:30 PM EDT: 5G Communications for IoT

August 18th, 1:30 PM EDT: ADAS Sensor Design & Placement

BERI NAPREJ

Geolux uporablja CST Studio za napredne EM simulacije

Podjetje Geolux razvija in proizvaja radarske senzorje za uporabo v prometu, varnosti in hidrologiji.

Da bi optimizirali dizajn PCB ploščice, 3D tiskane leče in mehansko zasnovo senzorja, Geolux uporablja SIMULIA CST Studio Suite zaradi svojih simulacijskih zmožnosti in parametrične optimizacije.

BERI NAPREJ

XGENERATIVE DESIGN & ‘DB’ CONCEPT

PRIJAVITE SE!

Vabimo vas, da si v živo ogledate e-seminar Dassault Systemes in spoznate moč koncepta xGenerative Design CATIA. Spoznajte novo generacijo brskalniške aplikacije v oblaku. Spoznajte japonskega oblikovalca Takumija Yamamota in njegovo delo na projektu ‘db’konceptnega avtomobila, ki ga je navdihnil David Bowie.

XGENERATIVE DESIGN & ‘DB’ CONCEPT

29.7.2020.

BERI NAPREJ

SIMULIA 5G E-SEMINAR

PRIJAVITE SE!

Vabimo vas, da si v živo ogledate Dassault Systemes e-seminar in se spoznate, kako lahko modeliranje in simulacija zmanjšata tveganja in olajšata uporabo tehnologije 5G.

AN INDUSTRY PROCESSES APPROACH TO SUCCESSFUL 5G DEPLOYMENT

9.7.2020.

 

BERI NAPREJ

Izzivi za letalsko industrijo v času, ki ne pozna kompromisov

Kako doseči cilje, vzdrževati kakovost, zmanjševati stroške in izpolnjevati roke?

Z velikimi naložbami v komercialni in vojaški sektor, ki prinašajo veliko število naročil in novih projektov, raste tudi pritisk na proizvajalce v letalski industriji in njihove dobavitelje.

Nova imena, zlasti iz držav v razvoju, kot so Brazilija, Rusija, Indija ali Kitajska (BRIC), so pripravljena nadomestiti vsakogar, ki zaostaja ali pa ne more iti v korak s tempom.

Kako se podjetja odzivajo na te izzive?

BERI NAPREJ

Spletni dnevnik Josa Voskuila: PLM Out-of-the-Box ali Toolkit?

Jos Voskuil se v svojem spletnem dnevniku sprašuje, kateri način iplementacije PLM Sistema je boljši. “Out of the box” ali “Toolkit”?

V odličnem textu Jos Voskuil analizira dva osnovna pristopa k razvoju in implementaciji PLM Sistema: Pristop “Toolkit,” ko gre za znatno prilagajanje temeljne programske infrastrukture in način “Out of the box”, kjer se uporablja bolj ali manj pred-pripravljena rešitev.

Vas zanima, kaj o tem vprašanju mislimo mi?

BERI NAPREJ

Spletni dnevnik Josa Voskuila: Kdo je kriv, če gredo stvari v napačno smer?

Jos Voskuil v najnovejši izdaji svojega spletnega dnevnika razglablja, kaj narediti, da bi bila implementacija PLM projekta uspešna oziroma kakšni so razlogi in kdo so morebitni krivci, če gredo stvari v napačno smer.

Kateri so razlogi, da projekt implementacije zaide v napačno smer?

Koga se za to običajno krivi in ali imamo prav, ko to počnemo?

Kaj narediti, da bi se izognili takšnim negativnim izkušnjam?

BERI NAPREJ

DIGITAL CONTINUITY Webinar

Oglejte si na Dassault Systemes CATIA YouTube kanalu zanimiv On-Line Webinar o digitalnem kontrastu.

Še posebej zanimivo za obstoječe CATIA V5 uporabnike, ki želijo svoj CAD sistem razširiti na popolno PLM rešitev v nekaj korakih.

Ugotovite, kako vam lahko naše rešitve pomagajo.

BERI NAPREJ

Sposobnost prilagajanja nam je v navadi

Sposobnost nenehnega prilagajanja je ena od značilnosti vseh inovatorjev, ki jim omogoča, da na pravi način zamislijo, proizvajajo in tržijo nove revolucionarne izdelke.

Oglejte si, kaj naši strokovnjaki mislijo o tem v naši e-publikaciji in ugotovite, kako izvajati temeljne spremembe v načinu dela.

BERI NAPREJ

Popolna PLM rešitev v podjetju ELAPHE

Ljubljansko podjetje Elaphe d.o.o. razvija in proizvaja kolesne (t.i. in wheel) motorje in vso potrebno dodatno elektroniko (inverter, PCU, …).

Za razvoj svojih kompleksnih izdelkov Elaphe uporablja rešitve Dassault Systemes SOLIDWORKS in CATIA V5.

Za upravljanje podatkov in procesov ter integracijo s poslovnim sistemom GoSoft ERP je družba Elaphe uspešno vpeljala rešitev ENOVIA SmarTeam PLM.

BERI NAPREJ

COMPASS The 3DEXPERIENCE MAGAZINE

Sledite on-line Dassault Systemes COMPASS MAGAZIN 3DEXPERIENCE in se seznanite s številnimi trendi v industriji, podjetju, znanosti in družbeni znanosti.

V zadnjem številu med drugim spoznajte, kakšna je povezava med Guttenbergovim tiskarskim strojem in današnjo digitalno tehnologijo.

BERI NAPREJ

AIRBUS – implementacija platforme 3DEXPERIENCE

Nov korak v strateškem partnerstvu: Airbus in Dassault Systemes sta podpisala petletno pogodbo, Memorandum Of Agreement (MOA), v povezavi z nadaljevanjem skupnega sodelovanja in izvajanjem rešitve Dassault Systemes 3DEXPERIENCE za 3D načrtovanje, proizvodnjo in simulacijo.

BERI NAPREJ