logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Storitve

Z ekipo strokovnjakov z več kot 20-letnimi izkušnjami svojim strankam nudimo številne storitve

SVETOVANJE

 

Preveč konfiguracij, različic, paketov, možnosti …?

Nudimo pomoč pri izbiri pravilnih programskih rešitvah.

Naši strokovnjaki vam bodo pomagali izbrati najboljšo, najbolj optimalno rešitev, ki temeljijo na vaših zahtevah in vpogledih v vaše procese, ter vam ponudili alternative in predlagali razvojne priložnosti ter olajšali izvajanje in izvedbo ter seveda zmanjšali stroške.

IZVAJANJE

 

Čeprav so naše rešitve zelo enostavne za namestitev in uporabo, lahko implementacijo prepustite, da jo izvedemo mi namesto vas.

Od namestitve programskih paketov, s konfiguracijo in prilagoditvijo sistema, definicije delovnega okolja, se naše rešitve izvajajo po principu “ključ v roke”.

Po potrebi dodamo izdelke iz našega portfelja z lastnimi aplikacijami, da pospešimo in poenostavimo proces.

IZOBRAŽEVANJE

 

Ponujamo izobraževanje za celoten portfelj naših izdelkov: Altium Designer, 3DExperience, CATIA, Abaqus, DELMIA, ENOVIA,

Izobraževanje poteka po uradnem izobraževalnem programu ali prilagojenim potrebam udeležencev tečaja.

Čas, trajanje in ritem vsakega tečaja je prilagojen potrebam uporabnika.

Cena izobraževanja je odvisna od števila dni in števila udeležencev, pri čemer so posebne ugodnosti za večje skupine.

Če ste posamezik ali v skupini, zagotavljamo kakovostne tečaje po najboljši ceni.

TEHNIČNA PODPORA V DELU Z APLIKACIJAMI

 

Imate vprašanje? Nekaj ne dela, kar misliš, da je potrebno? Se ne spomniš trika, ki si ga slišal na tečaju?

Naši inženirji so tukaj, ki vam bodo na voljo.

Podpora na daljavo po telefonu, mobilnem telefonu, e-pošti, Team-Viewer, ali na kraju vaše lokacije; delamo z vami in zagotovimo, da boste uživali v delu z našimi programi.

METODOLOGIJA

 

Organiziramo in vodimo metodološke delavnice kjer izobražujemo učence kako optimalno uporabljati funkcije aplikacij v uporabniških primerih.

Analiziramo trenutno stanje in način, ki se trenutno dela, dajemo predloge in nasvete o tem, kako izboljšati, optimizirati in avtomatizirati način uporabe naših programskih rešitev.

Poleg vzdrževanja delavnic, sami tudi izdelamo referenčno dokumentacijo.

IZDELAVA POST-PROCESORJEV

 

Nudimo vrhunsko podporo za celoten proizvodni postopek NC: od tehnične podpore CAM aplikacijam, izobraževanja za vsa orodja za izdelavo CATIA / DELMIA obdelave, do izdelave post-procesorja za vaše naprave.

Izdelujemo post-procesorje za CNC stroje, od stružnic do najbolj zapletenih 5-osnih rezkalnih strojev. Podpiramo vse kombinacije priljubljenih CAM programov in naprav, ter kontrolnih enot.

Nudimo storitev »ključ v roke«: po razvoju Post Processorjev po vaši specifikaciji, bo naš strokovnjak simuliral proces obdelave na računalniku in nato preizkusil delovanje post-procesorja na vaši lokaciji na vašem stroju, da bi bili prepričani v pravilno delovanje.

PROGRAMIRANJE IN RAZVOJNE APLIKACIJE

 

Nudimo programske skripte in dodatne programske aplikacije, ki omogočajo razširitev zmožnosti programskih orodij iz našega portfelja, s katerimi lahko uporabniki avtomatizirajo, poenostavijo in pospešijo delo s programi iz naše ponudbe.

Aplikacije so razvite v skladu z zahtevami vsakega posameznega uporabnika.

Kot pogosto zastavljeni primeri lahko označimo razvoj skript za ustvarjanje in izpolnjevanje komponent, samodejno vnašanje podatkov iz modela v osnutek in podobna orodja, ki olajšajo delo.

Poleg tega razvijamo lastne aplikacije za povezovanje in integracijo aplikacij.

Naša aplikacije GoSoft Konektor služi za povezovanje CAD orodij, kot so CATIA in SOLIDWORKS s poslovnimi sistemi ERP, kot je GoSoft.

Še en tipičen primer je aplikacija, ki povezuje program  Altium Designer ECAD s orodjem CATIA MCAD ter omogoča izmenjavo podatkov in sinhronizacijo električnega vezja Altium z modelom ožičenja CATIA 3D.

INŽENIRING

 

Ali imate projekt, a nimate časa za njega? Potrebujete pomoč pri trenutnem projektu?

Z dolgoletnimi izkušnjami v konstrukterstvu in proizvodnji nudimo tudi naše inženirske storitve.

Delamo z ECAD in MCAD načrtovanjem in konstrukcijo, FEM analizo, reverzibilnim inženiringom, NC programiranjem in simulacijo ter razvoju post-procesorjev.

Imam izkušnje iz avtomobilske industrije, inženiringu, elektroniki, ladjedelništvu in drugimi industrijskimi panogami.