logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Naši partnerji

Kot vodilni distributer visokotehnoloških izdelkov in član skupine Computer Controls AG vam ponujamo samo vrhunsko tehnologijo. Naši partnerji so vodilni svetovni proizvajalci.

Aaronia AG  je proizvajalec visokokakovostne RF & MW merilne opreme. Poslanstvo podjetja je razvoj, trgovina in prodaja merilne opreme, tehnologij za merilno tehniko nizkih in visokih frekvenc, robotike ter zaščita RF in E-polja ter temeljne raziskave na področju komunikacijskega in merilnega inženiringa. Poleg tega Aaronia izdeluje lastna vezja in merilne metode, zlasti za razvoj izjemno občutljivih in natančnih visokofrekvenčnih merilnih naprav.

Alliance Memory je svetovni proizvajalec pomnilniških vezij, ki so pin kompatibilna zamenjava za za SRAM in DRAM vezja proizvajalcev Micron, Samsung, ISSI, Cypress, Nanya, Hynix in drugih. Portfelj izdelkov vključuje celotno paleto asinhronih SRAM-ov 3.3V in 5V, ki se uporabljajo s procesorji digitalnih signalov (DSP) in mikrokontrolerji; sinhroni SRAM, SRAM-i z nizko porabo, ZMD SRAM z nizko porabo, 3,3 V sinhroni (SDR) DRAMi, mobilni DDR, 2.5V enojni (DDR1), 1.8V dvojni (DDR2) in 1.5V in 1.35V sinhroni DRAM (DDR3) . Hitri sinhroni / asinhroni SRAM, predpomnilniški moduli SRAM, pomnilniški pomnilniki EDO, hitri pomnilniški pomnilniki DRAM, FLASH pomnilniki.

Aim-TTi proizvaja napredno elektronsko testno in merilno opremo ter laboratorijske napajalnike. Njihovi izdelki so napajalniki in elektronska bremena, signalni generatorji in testna oprema za RF in EMC.

AMT Apex Material Technology Corp je zavezan k zagotavljanju celovitih uporovnih in kapacitivnih (PCI ali PCAP) prikazovalnikov na dotik, ki vključujejo panele občutljive na dotik, krmilnike in programsko opremo, ki podpira različne operacijske sisteme in izpolnjuje potrebe številnih aplikacij.

Keil/ARM je eden naših največjih partnerjev, ko gre za razvojna orodja, prevajalnike in komponente na splošno. Izdelki iz Keil / ARM vključujejo prevajalnike C / C ++, razhroščevalnike, integrirana razvojna in simulacijska okolja, knjižnice RTOS in middleware, ter razvojne plošče za ARM, Cortex-M, Cortex-R4, 8051, C166 in 251 družine procesorjev.

CASIL Optoelectronic Product Development Ltd. je hčerinska družba podjetja “China Aerospace International Holding Limited” (Casil) in proizvajalec, specializiran za prikazovalnike s tekočimi kristali (LCD) in LCD module.

Central Semiconductor Corp. proizvajalec široke palete izjemno kakovostnih diskretnih polprevodniških izdelkov, ki so na voljo v SMT ali klasični, through-hole tehnologiji. Izdelujejo diode in usmerniške mostiče, tranzistorje, MOSFET / JFET, tiristorje, zaščitne elemente…

Chiplus Semiconductor Corp. je razvojno in proizvodno podjetje okolju prijaznih elektronskih component kot so hitri, nizkoenergijski SRAM-i in LED gonilniki. Pri podjetju Chiplus se zavzemajo, da strankam po vsem svetu zagotovijo najboljše izdelke, storitve in rešitve.

Elytone načrtuje in izdeluje transformatorje, induktorje, dušilke in tokovne senzorje. Njihovi izdelki so namenjeni aplikacijam v telekomunikacijah, oskrbi z električno energijo, energetiki, gospodinjskih aparatih, audio kretnic, subwoofer ojačevalnikih in različnih audio komponentah.

Everbouquet je svetovni dobavitelj LCD zaslonov standardnih, srednjih in majhnih velikosti in prikazovalnikov TFT, STN, FSTN, TN, HTN narejenih po meri. Everbouquet ima sedež na Tajvanu in je zavezan naprednim raziskavam in razvoju. Zagotavljanje kvalitetnih LCD rešitev omogoča napredna avtomatizacija proizvodnje in procesna testiranja.

FORDATA se ukvarja z načrtovanjem, razvojem in množično proizvodnjo širokega spektra standardnih alfanumeričnih in grafičnih LCD-modulov v SMT, COB in COG tipa. Na voljo so tudi moduli LCD po meri za posebne aplikacije.

Good Will Instrument Co., Ltd je Tajvansko speciazirano podjetje za merilno in testno opremo. GW Instek je začel kot proizvajalec napajalnikov in se hitro razširil v razvoj visoko natančnih elektronskih testnih in merilnih instrumentov. Danes se njihovi izdelki delijo na osciloskope, spektralne analizatorje, signal-generatorje, osnovne merilne inštrumente in sisteme za video nadzor.

Ebulent Technologies Corporation korporacijsko ime je povezano z zagotavljanjem širokega spektra LCD tehnologij, vključno s tehnologijami TN, STN, TFT, ChLCD in posebnimi moduli za industrijsko, infrastrukturno in medicinsko industrijo, vsak s svojimi strogimi standardi kakovosti.

Keysight Technologies Inc. je vodilno svetovno podjetje na področju merilne tehnike, ki spreminja današnje izkušnje merjenja z inovacijami v brezžičnih, modularnih in programskih rešitvah. Keysight-ovo programsko opremo EDA uporablja 2/3 RF inženirjev po vsem svetu. S HP in Agilentovo dediščino Keysight ponuja rešitve na trgih brezžičnih komunikacij, letalskih in obrambnih ter polprevodniških trgih s platformami svetovnega razreda, programsko opremo in dosledno merilno znanostjo. So vodilni na trgu v ključnih platformah, kot so omrežni analizatorji, analizatorji signalov, signalni viri, osciloskopi, ročni merilni inštrumenti in različni testerji.

Maxim Integrated je podjetje, ki razvija, proizvaja in prodaja analogne in digitalno-analogne polprevodnike in polprevodniške izdelke. Maxim razvija integrirana vezja za industrijske, komunikacijske, široko potrošnjo in računalniške trge. Izdelki, ki jih proizvaja so: 1-Wire® and iButton®, Amplifiers and Comparators, Analog Switches and Multiplexers, Audio, Automotive, Clock Generation and Distribution, Data Converters, S/Hs, and AFEs, Digital Potentiometers, Energy-Measurement and Metering SoCs (sold to Silergy), Filters (Analog), High-Frequency ASICs, Hot-Swap, PoE, and Power Switching, Interface, Interconnect, Signal Integrity, LED Lighting and LCD Display, Memory, Microcontrollers, Military and Aerospace, Optoelectronics, Power and Battery Management, Powerline Networking, Protection and Isolation, Real-Time Clocks (RTCs), Storage (SAS/SATA/Enclosure Management), Supervisors, Voltage Monitors, Sequencers, T/E Carrier and Packetized Communications, Thermal Management, Sensors, Video, Voltage References, Wireless and RF.

Neoway je visokotehnološko podjetje, za proizvodnjo komunikacijskih izdelkov in storitev za industrijski internet stvari (IIoT). Izdelki vključujejo 2G /3G /4G /NB-IoT /eMTC module in rešitve, ki se pogosto uporabljajo v aplikacijah pametnega merjenja, telematiki, mobilnem plačevanju, varnostnih in drugih industrijah.

Pico Technology je bil ustanovljen leta 1991 in kmalu postal vodilno podjetje na področju PC osciloskopov in instrumentov za zajem podatkov. Pico je bil vedno znan po zagotavljanju inovativnih, stroškovno učinkovitih alternativ tradicionalni merilni opremi in inštrumentom za zajem podatkov. Pri tem so dosegli visok nivo kakovostnih instrumentov.

Premier Magnetics proizvajalec z več kot 25-letnimi izkušnjami na področju proizvodnje magnetnih materialov, priznan po izdelavi visoko kakovostnih magnetnih komponent in za učinkovito uvajanje inovativnih storitev načrtovanja in inženiringa po vsem svetu. Poleg standardne linije izdelkov z več sto UL / CSA priznanih izdelkov, vključno z napajalnimi transformatorji, pretvorniki dc / dc, RJ45 konektorji, led transformatorji in induktorji , lan magnetiki, nudi Premier magnetics tudi izdelavo komponent po meri kupca.

Powertip  naslavlja s svojimi izdelki glavne industrijske panoge kot so medicina, avtomobilska industrija, široka potrošnja, bela tehnika, komunikacije, testiranje in merjenje ter bencinske črpalke ter parkirišča. Proizvodne zmogljivosti podjetja Powertip obsegajo tehnologijo površinske montaže (SMT), čip-na-ploščo (COB), čip-na-steklo (COG), čip-na-fleks kabel (COF) in tračno avtomatizirano lepljenje (TAB). Izbrane proizvodne linije so Embedded rešitve, EM Touch, TFT prikazovalniki, TFT s kapacitivnimi zasloni občutljivimi na dotik, COG LCD Moduli, VATN/PBT LCD Moduli, Grafični LCD moduli, Alfanumerični LCD prikazovalniki, FS-LCD prikazovalniki.

Raltron Electronics Corporation je postalo eno najbolj priznanih in izkušenih proizvajalcev izdelkov na področju generatorjev takta na svetu. Od preprostih kristalov do visoko stabilnih temperaturno kontroliranih kristalnih oscilatorjev. Raltron ponuja najbolj obširno linijo naprav za generiranje takta v industriji.

Silergy Corp. je ustanovila skupina tehnoloških inovatorjev in vodij podjetij iz Silicijeve doline s povprečno 30-letnimi delovnimi izkušnjami. Razvijajo inovativna analogna integrirana vezja in mešana, digitalno/analogna integrirana vezja, ki so vgrajena v industrijskih napravah, v napravah za široko potrošnjo, računalnikih in komunikacijskih napravah in so namenjeni izboljšanju učinkovitosti ter varčevanju ali merjenju porabe energije. Zavezani so k zagotavljanju vodilne zmogljivosti v industriji po dostopni ceni.

SECO, več kot 30-letne izkušnje so pokazale sposobnost prilagajanja svojega znanja novim, zahtevnim potrebam kupcev in svojim partnerjem nudile vrhunske rešitve. V Italiji so postavili celoten proizvodni cikel. Proizvodi: Qseven, COM Express, SBC, ETX / XTX in nosilne (osnovne) plošče za te izdelke.

VIA Technologies, Inc ponuja visoko integrirano vgrajeno platformo in sistem rešitev za aplikacije M2M, IoT in Smart City, ki segajo od video sten in digitalnih podpisov do zdravstvenih rešitev in industrijske avtomatizacije. Rešitve Industrial PCs , Panel PC , Ruggedized Tablet PC , Small form factor PC , Signage Players.

Artesyn Embedded Technologies proizvaja visoko zanesljive rešitve za pretvorbo energije in vgrajene računalniške rešitve za širok spekter industrijskih aplikacij, ki vključujejo zdravje, računalništvo in industrijsko avtomatizacijo. Rešitve: Video Transcoding & Broadcast , DPI and Security, Telecom & Networking , Rail Transportation, Automation and Industrial.

Emtrion je vaš sistemski integrator, ki svojim uporabnikom pomaga skozi celoten proces razvoja in integracije ter ponuja rešitve od embeded modelov strojne in programske opreme, preko razvoja programske opreme do množične proizvodnje v Nemčiji.