logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Altium Designer

Altium Designer

Altium Designer je edini sistem za načrtovanje tiskanih vezij v industriji, ki ima podporo za 3D načrtovanje podprto z enotnim modelom podatkov.

Načrtovalci pridobijo jasno sliko svojih tiskanih vezij s podatki dobavitelja elektronskih komponent, ki so na voljo v realnem času, preverjanje pravila načrtovanja in sliko ploščice v 3D na voljo v realnem času.

Vpogled v celoten model podatkov, kakor tudi povezave s podatki dobavitelja, dajejo načrtovalcu vse potrebne informacije za pravočasne odločitve.

Načrtovanje tiskanega vezja

Altium Designer združuje shematsko zasnovo, načrtovanje tiskanega vezja in podporo za proizvodnjo v eni enotni aplikaciji.

Njena edinstvena podatkovna baza odpravlja vprašanja prevajanja in sinhronizacije.

  • Prilagodljive knjižnice vključujejo knjižnice povezane s podatkovno bazo in knjižnice povezane s skladiščem
  • Hierarhično in večkanalno načrtovanje s podporo za ponovno uporabo projekta, kakor tudi variante
  • Logična in grafična primerjava različnih revizij na ravni shem in tiskanega vezja
  • Simulacija mešanih signalov združljiva s Spice 3f5 in podporo za pSpice
  • Analiza celovitosti signalov na ravni shem in tiskanega vezja
  • Napredna interaktivna postavitev tiskanih vezij, ki vključuje podporo za diferencialne pare, prilagoditev dolžine in postavitev tiskanih vodov z nadzorovano impedanco
  • 3D načrtovanje tiskanih vezij s preverjanjem prostora v realnem času
  • Podpora za delo z togo-fleksibilnimi ploščicami, ki sega v 3D domeno, kot tudi podpora za posodabljanje mehanskih modelov CAD
  • Sodelovanje na ravni tiskanih vezij, preverjanje razlik, reševanje problemov in združevanje
  • Podpora za dosledno, avtomatizirano ustvarjanje dokumentacije in proizvodnih datotek

Inteligentno upravljanje s podatki

Sistem za nadzor različic je popolnoma integriran v Altium Designer. Lahko sledimo različice vseh projektnih, kod tudi izhodnih datotek. Če uporabljate skladišča samodejno se shrani trenutno stanje projekta vsakič, ko odobrite dokumentacijo.

Vsebina projekta

Uporabniki letnega vzdrževanja za Altium Designer imajo dostop do AltiumLive portala, ki vsebuje predloge, referenčne projekte, komponente. Knjižnice z več kot 200.000 komponent vključujejo shematske simbole, odtise, 3D modele in podatke dobaviteljev elektronskih komponent, kot so cena in razpoložljivost.

Z uporabo orodij za zbiranje podatkov se izdelki iz Altiumovega skladišča  lahko uvozijo v lastno lokalno skladišče in prilagajajo potrebam vaše organizacije.

Licenciranje

Altium Designer 24 je na voljo v naslednjih konfiguracijah:

Altium Designer 24 vsebuje vse funkcije, ki so na voljo za načrtovanje in proizvodnjo tiskanega vezja. Prav tako vsebuje sistem za shematski in VHDL/Verilog vnos podatkov o projektu, kot tudi sistem za preverjanje. Vsebuje tudi podporo za 3D načrtovanje tiskanih vezij.

Altium Designer 24 SE omogoča shematski in VHDL/Verilog vnos podatkov o projektu. Podpira analogno / digitalno simulacijo.

Za več informacij pošljite e-mail:

robert.brekalo@ccontrols.hr