logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Geolux uporablja CST Studio za napredne EM simulacije

Geolux uporablja CST Studio za napredne EM simulacije

Geolux je visokotehnološko podjetje, ki razvija in proizvaja radarske senzorje za uporabo v prometu, varnosti in hidrologiji.

Geolux, ustanovljen leta 2007 ima sedež v Samoborju. Podjetje razvija, načrtuje in izdeluje elektronske radarske senzorje in opremo za hidrologijo, industrijsko in odpadno vodo, namakanje, hidroenergijo ter varnost in promet.

Linija radarskih senzorjev Geolux in pripadajoča oprema je bila nameščena na vseh petih celinah v več kot 50 državah.

Geolux nenehno raziskuje, razvija in uvaja inovacije, katerih končni cilj je, da v prihodnjih letih postane vodilna v svetu na področju industrijskih radarskih instrumentov in napredne varnostne radarske tehnologije za nadzor na terenu.

“SIMULIA CST Studio Suite omogoča hitro zasnovo radarskega sistema za zapleteno elektronsko skeniranje z zelo ozko zračno širino pri radarjih zelo majhnih fizičnih dimenzij. “

Tomislav Grubeša, izvršni direktor, Geolux

IZZIV

Geolux je iskal način za oblikovanje kompleksnih 3D modelov svojih skenirnih anten in mikrovalovnih frontend naprav za zelo majhne hidrološke in varnostne radarje. Da bi jim to uspelo so morali optimizirati dizajn PCB ploščice, 3D tiskane leče in mehansko zasnovo senzorja.

REŠITEV

Geolux uporablja SIMULIA CST Studio Suite zaradi svojih simulacijskih zmožnosti in parametrične optimizacije, ki omogočajo uporabo širokega razpona konstrukcijskih parametrov pri načrtovanju velikih električnih struktur.

KORIST

Geolux je z uporabo elektromagnetnih simulacij in parametrične optimizacije, ki jih zagotavlja SIMULIA CST Studio Suite, skrajšal čas razvoja, potreben za kompleksne projekte in izboljšal kakovost svojih dovršenih radarskih sistemov. Posledično se je bistveno skrajšalo trajanje preskusne faze dejanskih fizičnih prototipov in čas, potreben za plasiranje končnih izdelkov na trg.