logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Mid-market Solutions

Mid-Market Solutions – enostavno na platformi 3DExperience

3DExperience Mid-Market Solutions je splošno ime za posebno ponudbo, s pomočjo katere platforma 3DEXPERIENCE postane še bolj dostopna malim in srednje velikim podjetjem, od katere pa imajo korist vsi uporabniki.

To so posebne konfiguracije, sestavljene iz najpogosteje uporabljenih aplikacij za konstrukcijo, simulacijo in proizvodnjo. Tudi sam način sestave konfiguracij je zelo preprost, vendar prilagodljiv, in kar je najpomembnejše, namenjen je manjšim in srednje velikim uporabnikom in je zelo ugoden glede cene.

Za dostop do platforme bodisi kot projektni sodelavec, multi-CAD konstruktor ali projektni inženir se uporabljajo ustrezne osnovne ENOVIA konfiguracije.

Poleg tega obstaja pet osnovnih paketov za različne vrste CAD konstruiranja:

  • Multi-Discipline Sheet-metal Designer SMWX
  • Multi-Discipline Mechanical Designer MDHX
  • Multi-Discipline 3Dmaster Designer M3HX
  • Multi-Discipline Mechanical & Shape Designer MEHX
  • Multi-Discipline Product Enclosure Designer MEHX

Vsaka od teh konfiguracij 3DExperience Mid-Market vsebuje osnovni paket ENOVIA, ki uporabniku omogoča dostop do platforme 3DExperience in različnih kombinacij orodij za modeliranje CATIA 3D: od modeliranja, sestavljanja, risanja in 2D risanja, modeliranja pločevine in zvarilnih delov, modeliranje preko mehanskih in prostih površin, izdelavo 3D toleranc. Izdelava 3D tiskanih ploščic itd.

Na osnovnih konfiguracijah ENOVIA in CATIA je mogoče dodati potrebne aplikacije drugih blagovnih znamk Dassult Systemes, pakiranih v posebne Mid-market konfiguracije:

ENOVIA je produkt za upravljanje projektov.

CATIA ponuja dodatne konfiguracije za modeliranje in izdelavo kinematičnih sklopov in simulacij, izdelavo cevnih in električnih instalacij, izdelavo kalupov in orodij za plastične dele ter oblikovanje in izdelavo delov iz kompozitnih materialov.

Konfiguracije SIMULIA omogočajo analizo in simulacijo strukturnih napetosti.

DELMIA omogoča NC programiranje in simulacijo NC procesov, od 2 in ½, preko 3-osnih do kompleksnih 5-osnih NC operacij.

Pri konfiguracijah srednjega trga se lahko po potrebi dodajo druge, “standardne” vloge ali konfiguracije 3DExperience.

Vsi paketi srednjega trga so na voljo v klasičnih variantah »On-Premise« in »On-Cloud« ali »na oblaku«.

CATIA Multi-Discipline Engineering