logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

POWER’BY 3DEXPERIENCE

POWER’BY je strategija, ki povezuje različne tehnologije, da omogoča delo z različnimi obstoječimi CAD aplikacijami in podatki znotraj ene poslovne platforme – 3DEXPERIENCE

Z adapterji CATIA V5 in SOLIDWORKS POWER’BY ima uporabnik pregleden, asocijativni dostop do podatkov, ustvarjenih v določenih aplikacijah CAD, brez potrebe po prevajanju podatkov med sistemi.

Ko boste morali spremeniti geometrijo samih modelov, se te aplikacije enostavno začnejo neposredno s platforme 3DEXPERIENCE.

To pomeni, da lahko znotraj platforme 3DEXPERIENCE uporabnik, ki je lahko oblikovalec, vodja projekta ali, recimo, kontrolor, lahko kombinira v enotnem modelu CATIA, 3DEXPERIENCE in SOLIDWORKS modele, jih pozicionira, primerja, analizira, označuje, definira potrebne spremembe in podobno. Novi 3D Designer, 3D Revier in 3D Product Architect paketi so namenjeni opravljanju takšnih nalog, in za takšne vloge v procesu.

Druga pomembna prednost te metode je zagotavljanje pravilne integracije EBOM-MBOM in še naprej povezava s poslovnim sistemom.

Poleg tega se še izboljša integracija in omogoča skupno delo vseh služb v celotni družbi, kot so upravljanje, nabava, prodaja, trženje itn.

Z adapterji POWER’BY za aplikacije MCAD, kot so poleg že omenjenih CATIA in SOLIDWORKS, še Creo, Inventor in Siemens NX in za orodja ECAD, kot je Altium Designer, bodo podjetja virtualizirala končni izdelek praktično ne glede na osnovno orodje CAD v katerem so podatki ustvarjeni.

Če upoštevamo dejstvo, da danes v praksi veliko število podjetij res uporablja dva ali več različnih CAD programov, ni treba poudarjati prednosti takšne vrste dela.

POWER’BY 3DEXPERIENCE 2018x