logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

CATIA On 3DEXPERIENCE

CATIA je vodilna svetovna rešitev za oblikovanje in razvoj izdelkov in je v središču vseh 3DEXPERIENCE industrijskih rešitev.

CATIA je od nekdaj veljal za sinonim za kakovosten, predvsem površinski  in hibridni modelirnik.

Na platformi 3DEXPERIENCE CATIA prinaša edinstven, razširjen nabor oblikovalskih orodij za vsak izdelek v kateri koli industrijski panogi in disciplini v kontekstu uporabe: “Design in the age of experience”.

S številnimi aplikacijami in rolami za vse vrste industrije CATIA pomaga oblikovalcem in razvojnikom, podjetjem in končnim uporabnikom predstavljati in razvijati inovativne in privlačne izdelke.

CATIA – Shape the world we live in

DESIGN/STYLING

Z naprednimi mehanskimi površinami, prek prostih konstrukcijskih površin, do najzahtevnejših površin Class A; od skiciranja v 3D do najbolj napredne vizualizacije; od reverzibilnega inženirstva do 3D-tiska, CATIA ponuja vrhunska orodja za oblikovanje in vizualizacijo oblike do najbolj zapletenih izdelkov.

ENGINEERING

CATIA omogoča razvoj kompleksnih, velikih sklopov v kontekstu njihove uporabe. Konstruktorji, ki uporabljajo orodja CATIA, lahko optimizirajo svoje izdelke že od zgodnje faze razvoja tako, da so končni izdelki privlačni kupcu kot cena, zmogljivost in učinkovitost.

SYSTEMS ENGINEERING

Razvoj kompleksnih, pametnih izdelkov postavlja nove izzive pred oblikovalci. CATIA orodja ponujajo sposobnost oblikovanja in simulacije kompleksnih sistemov in njihovega vedenja v kontekstu in zagotavljajo enotno integrirano rešitev, ki zmanjšuje skupne stroške razvoja izdelkov.

CONSTRUCTION

CATIA prinaša nova sodobna orodja, ki omogočajo arhitektom in gradbenikom, da z uporabo napredne 3D-tehnologije
v timskem okolju oblikujejo in konstruirajo predmete, ki presegajo klasičen koncept oblikovanja.