logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

DELMIA Planiranje procesa

DELMIA orodja za načrtovanje proizvodnje omogočajo ustvarjanje in optimizacijo build-to-order lean sistemov.

Z uporabo rešitev DELMIA lahko oblikovalci in menedžerji pospešijo čas, potreben za razvoj in vzpostavitev proizvodnega sistema, povečajo uporabo razpoložljivega prostora, optimizirajo vire in povečajo zmogljivost in varnostne lastnosti celotne tovarne.

DELMIA na platformi 3DEXPERIENCE ponuja edinstvene možnosti vizualizacije, simulacije in verifikacije vseh proizvodnih industrijskih procesov.

DELMIA aplikacije za načrtovanje proizvodnje skrajšajo čas, potreben za začetek proizvodnje določenega izdelka na način, ki omogoča simulacijo testiranja različnih variant, njihovo optimizacijo in izbiro najboljše rešitve. Digitalna simulacija zmanjšuje potrebo po dejanski izdelavi fizičnih modelov, prototipov in poskusnih linij. Vizualizacija in prostorska analiza prispevata k uporabi prostorskih in vseh drugih materialnih virov.

Procesno načrtovanje, uravnoteženje proizvodnih linij, načrtovanje virov in njihova prostorska porazdelitev v okviru proizvodne ovojnice, simulacija izdelave in montaže so nekateri procesi, ki so optimizirani z uporabo proizvodnih rešitev DELMIA.

DELMIA – Planiranje procesa

Za izdelavo proizvodne dokumentacije in navodila za obratovanje, montažo in vzdrževanje so na voljo posebna privlačna orodja. Uporabnik poenotene platforme in skupnih modelov izdelkov in proizvodnih enot lahko ustvari preprosto, lahko razumljivo in privlačno dokumentacijo, ki temelji na 3D podatkih, ki jih je mogoče pretvoriti v priljubljene formate, kot so JPG, AVI, PDF, DOCX, PPTX itd.

DELMIA ponuja orodja za načrtovanje proizvodnje, ki so še posebej koristna pri ustvarjanju kompleksnega procesa oblikovanja izdelka. Z najsodobnejšo vizualizacijo in zmogljivimi algoritmi, ki jih proizvaja platforma 3DEXPERIENCE, je mogoče hitro in natančno določiti najhitrejši način sestavljanja, pri čemer se izognete morebitnemu trku.

Aplikacije iz domene Virtual Factory omogočajo podrobno simulacijo pretoka materiala skozi produkcijsko okolje, vključno s premikajočo se opremo, paletami in škatlami, premikanjem operaterjev v proizvodnjo, analiziranjem in proučevanjem sistema, iskanjem in odstranjevanjem ozkih grl in ustvarjanjem poročil.

Možno je ustvariti popolne tovarniške obrate z uporabo in vnašanjem obstoječih 2D načrtov in dodajanjem opreme iz kataloga parametriziranih komponent in njihovo uporabo v kontekstu virtualne realnosti.

DELMIA Virtual Factory