logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

ENOVIA SmarTeam

ENOVIA SmarTeam je dokazana, visoko kakovostna PLM rešitev, enostavna za uporabo, pripravljena za takojšnjo in hitro implementacijo.

Za vse uporabnike, ki želijo preprosto rešitev za upravljanje CAD in vseh drugih podatkov, je ENOVIA SmarTeam odlična izbira.

ENOVIA SmarTeam ponuja osnovne funkcionalnosti PDM Program Data Management v svojih osnovnih konfiguracijah, ki jih je mogoče prilagoditi potrebam uporabnika s preprosto prilagoditvijo prek privlačnega uporabniškega vmesnika.

Operacije življenjskega kroga Check-InCheck-OutRelease, kontrola in revizija različic, Store Database, nadzorovan dostop in varnost podatkov, pravice dostopa do projektov in datoteke so le nekatere od operacij, ki prihajajo s standardno namestitvijo.

Če se ukvarjate z velikim številom projektov in podatkov v formatih CAD, kot so CATIA V5SolidWorksAutoCAD iin drugi, ter z velikim številom MS Office, PDF, slikovnih in drugih datotek ter želite preprost in varen program za njihovo upravljanje, je ENOVIA SmarTeam Ideal rešitev.

Integrirani pregledovalnik vam omogoča, da si ogledate, označite, izmerite več sto različnih formatov datotek.

Za tiste, ki želijo veliko PLM rešitev, so na voljo dodatki preko modulov, kot so  WorkflowBOM (Bill Of Material)SAP IntegrationProgram ManagerMulti-Site , ki bo pokrival potrebe malih in srednje velikih podjetij in tistih z velikim številom uporabnikov.

GoSoft Konektor

SmarTeam je zmožen poleg SAP, za povezovanje z drugimi ERP sistemi. HT-Eurep je s svojo lastno aplikacijo razvil za povezavo med SmarTeamom in našim zelo priljubljenim GoSoft ERP sistemom, ki integrira CAD, PLM ERP rešitve v edinstveno celoto. Tako se lahko delo v CAD aplikacijah CATIA V5 in SolidWorks in njihovi podatki integrirajo v celoten proizvodno-poslovni sistem.

Avtomatizacija sistema, skrajšanje procesa, izogibanje prenosu informacij iz enega sistema v drugega, avtomatsko odpiranje izdelkov v ERP sistemu, avtomatizirani prenos komponent (BOM) iz CAD in PLM sistema v ERP, sistemska sinhronizacija, so le nekatere od prednosti, ki jih prinaša na ta način.

Za popolno uglasitev vašega sistema, SmarTeam omogoča prilagajanje s pomočjo skriptnih aplikacij, ki temeljijo na programskem jeziku Visual Basic.

Mrežne licence in posebne komercialne ponudbe omogočajo, da je ENOVIA SmarTeam prava izbira ne le funkcionalno, ampak tudi komercialno dostopna.

Trajanje osnovne implementacije je le nekaj dni.