logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

ENOVIA Program Management

ENOVIA Program Management

ENOVIA Program Management rešitve omogočajo nastanek in razvoj kompleksnega proizvodnega portfelja. S povezovanjem in povezovanjem projektne in proizvodne dokumentacije s posameznimi programi ta orodja omogočajo spremljanje in analizo celotnih proizvodnih programov.

ENOVIA Program Management

ENOVIA zagotavlja skupno delo na dokumentih, povezanih z vsakim programom. V realnem času lahko dobite informacije o stanju posameznih operacij. Možno je spremljati in arhivirati informacije o sprejetih odločitvah ali sestankih. Poročanje o statusu programa, ki ga je mogoče ustvariti, vam omogoča, da ocenite tveganja in koristi, ki lahko nastanejo kot posledica posameznih odločitev med projektom.

Skupaj z drugimi aplikacijami ENOVIA s Program Management zajema celoten proces od začetka do konca, od predlogov in ponudb, do pogodb, od podizvajalcev do certificiranja, od vodenja projektov in projektne dokumentacije do priprave in analize.

Upravljanje kompleksnim proizvodnim programima