logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

ENOVIA Quality Management

ENOVIA rešitve za upravljanje kakovosti in dokumentacije

ENOVIA Quality Management orodja za upravljanje kakovosti pomagajo ljudem, ki so odgovorni za nadzor kakovosti, izvajati nadzor nad procesom kontrole kakovosti v celotnem podjetju. Rezultat je manjša reklamacija, nižji stroški in zadovoljni kupci.

Sistem zagotavlja uporabo pravil in standardov, nadzor nad procesi in dokumentacijo ter sledenje in analizo rezultatov preko grafičnega vmesnika nadzorne plošče.

ENOVIA Quality Manager je učinkovit sistem, ki omogoča strogo uporabo in zagotavlja skladnost z opredeljenimi pravili in standardi ter upravlja vse procese, povezane s kakovostjo, kot so revizije ali korektivni in preventivni ukrepi CAPA.

ENOVIA Quality Document Manager ppodpira upravljanje dokumentov za zagotavljanje skladnosti s standardi upravljanja dokumentacije v celotni organizaciji. To zagotavlja shranjevanje, uporabo in arhiviranje podatkov na standardiziran način, s čimer je celoten sistem pripravljen za revizijo.

Podprti so naslednji predpisi:

  • 21 CFR 820 Quality System Regulation (GMP — Good Manufacturing Process)
  • 21 CFR 11 (ERES — Electronic Records and Electronic Signatures)
  • ISO 13485 (Clause 4) for establishment of a Quality management system
  • ISO 9001 Quality Standard