logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Isight

Isight za avtomatizacijo procesa simulacije in optimizacije

V današnjem računalniškem svetu oblikovalci pogosto uporabljajo različne aplikacije za oblikovanje in analizo svojih izdelkov. V tem primeru se izhodni podatki iz enega samega sistema zelo pogosto uporabljajo kot vhodni podatki v drugem sistemu, kjer ročni prenos takih podatkov upočasni proces razvoja izdelka in poveča možnost napake.

SIMULIA Isight je aplikacija za ustvarjanje fleksibilnih tokov simulacijskih procesov, ki povezujejo in združujejo številne aplikacije, da bi s testiranjem različnih variant optimizirali lastnosti izdelka.

Z avtomatizacijo več sto in tisoč simulacijskih procesov Isight ponuja oblikovalcem, inženirjem in raziskovalcem odprt sistem za integriranje modelov in analiznih modelov, ki so ustvarjeni v različnih CAD, CAE in drugih aplikacijah. Isight omogoča optimizacijo in optimizacijo izdelkov s statističnimi metodami, kot je Design Of Experiments (DOE) ali Design for Six Sigma.

Poleg odprtega okolja, ki omogoča razvoj posameznih komponent prek odprtega vmesnika API, Isight ponuja standardne knjižnične komponente, med drugim Excel, Word, CATIA V5, Dymola, MATLAB, COM, Text I/O aplikacije, Java in Python Skriptiranje za izgradnjo toka simulacijskega procesa.

Isight z integracijo različnih CAD, FEA in drugih orodij ter avtomatizacije procesov in več simulacijskih iteracij omogoča virtualno izvedbo velikega števila eksperimentov in s tem bistveno pospešuje proces razvoja izdelka, omogoča analizo veliko večjega števila alternativnih rešitev in zmanjšuje možnost napak v procesu. in na koncu poveča kakovost izdelka.

Isight je standardni del paketa Abaqus Extended.