logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

E-papir prikazovalniki podjetja Ynvisible Interactive Inc.

E-papir prikazovalniki podjetja Ynvisible Interactive Inc.

Computer Controls razširja svojo paleto prikazovalnikov z e-papir prikazovalniki podjetja Ynvisible Interactive Inc.

 

Otelfingen, Ljubljana, 15.06.2022

Podjetje Computer Controls, dobavitelj visokokakovostnih elektronskih komponent, komunikacijskih modulov za internet stvari ter merilnih inštrumentov in programske opreme, ponuja inovativno rešitev proizvajalca Ynvisible nizkoenergijskih prikazovalnikov za interaktivne grafične rešitve v industriji, zabavni elektroniki, medicini in na mnogih drugih področjih.

Slika 1: e-papir prikazovalniki podjetja Ynvisible so idealni za medicinske pripomočke, pametne pakete in zabojnike, logistične in hladne verige za dobavo temperaturno občutljivih proizvodov.

Prikazovalniki E-papir, kot jih tudi popularno imenujemo, so energetsko učinkoviti, imajo izjemno nizko porabo energije, so tanki, prilagodljivi in omogočajo neskončno svobodo pri oblikovanju. Uporablja se lahko za medicinske naprave, pametne pakete in zabojnike, naprave za spremljanje logistične in hladne verige, zabavno elektroniko, pametne kartice in pametne nalepke.

“Z izbiro naših E-papir zaslonov boste zmanjšali stroške tako na ravni komponent, kot na ravni sistema. Za razliko od prikazovalnikov LCD, LED ali EPD, elektrokromatski postopek sitotiska »roll to roll«, predstavlja izjemno poceni in množično proizvodnjo,” pravi Keith Morton, podpredsednik prodaje in trženja pri podjetju Ynvisible. “Naše stranke lahko individualno eksperimentirajo z različnimi oblikami in barvami. Prišel je čas, da preizkusimo nekaj vizualno bolj privlačnega.”

Novo partnerstvo našim strankam ponovno dokazuje, da je Computer Controls tehnični dobavitelj, ki ponuja celovito ponudbo, razume inovacije in spodbuja razvoj novih izdelkov. “Veseli nas, da se vrhunska tehnologija podjetja Ynvisible odlično ujema z našo ponudbo za aplikacije interneta stvari. Odločeni smo, da bomo na trgih DACH in vzhodne Evrope hitro in konkurenčno ponudili rešitve e-papirja,” pravi Harald Weigelt, predsednik upravnega odbora družbe Computer Controls AG.

Kontaktirajte nas za več informacij: