logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

3DEXPERIENCE On Premise

Platforma 3DEXPERIENCE je na voljo v On Premise različici  nameščeni na lokaciji uporabnika, in v različici On The Cloud oz. v oblaku.

3DEXPERIENCE je integrirana poslovna platforma, ki ponuja programske rešitve za vsak del vašega podjetja, od oblikovanja in proizvodnje do trženja in prodaje, kar vam omogoča ne samo ustvarjanje inovativnih izdelkov, temveč da oblikujete in ustvarite način, ki bo po izkušnjah in želji stranke.

Znotraj edinstvenega vmesnika, ki je izjemno enostaven za uporabo, platforma 3DEXPERIENCE ponuja znane blagovne znamke, kot so CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, orodja za 3D razvoj in konstrukcijo orodja; analizo, simulacijo in vizualizacijo; proizvodnjo; organizacijo podatkov, projektni tok in sodelovanje znotraj interaktivnega okolja.

Platforma 3DEXPERIENCE je na voljo v klasični obliki On Premise, ki je nameščena na lokaciji uporabnika, in v različici On The Cloud oz. v oblaku.

3DEXPERIENCE On Premise temelji na odprti arhitekturi, ki vam omogoča, da celotno platformo popolnoma prilagodite potrebam in procesom znotraj posameznega podjetja. Poleg tega jo je mogoče povezati z obstoječimi informacijskimi sistemi v edinstveno celoto.

Edinstvena poslovna platforma zmanjšuje skupne stroške s poenostavitvijo IT infrastrukture in vzdrževalnim procesom.

Platforma 3DEXPERIENCE nudi rešitve z uporabo “Experience” paketov, ki so zasnovani in vnaprej določeni za reševanje poslovnih izzivov v vsaki od 12 panog industrije.

V paketih Experience so konfiguracije oz. “Role”, ki so določene za specifične vloge ali naloge, ki jih določeni zaposleni v procesu izvajajo.

Oglejte si vse 3DEXPERIENCE rešitve za vsako vrsto industrije tukaj.

Celoten seznam vseh “rol” si oglejte tukaj.

Rešitve 3DEXPERIENCE so na voljo tudi z enostavnimi in cenovno privlačnimi paketi  Mid-Market Solutions ki so na voljo v različicah On Premises in On The Cloud. Za vse uporabnike, manjša in večja podjetja, ti paketi predstavljajo idealno rešitev za prvi korak na platformo 3DEXPERIENCE.

Accelerated Device – rešitev za elektronsko industrijo

Prilagojeno za podjetja na sodobnem svetovnem trgu, kjer je vsak dan vedno bolj pomembno, da ostanejo pred konkurenco. Accelerated Device Experience je rešitev, ki skrajšuje čas, potreben za trženje novega izdelka na trgu (NPI – New Product Introduction). To povezuje industrijske oblikovalce, strojne inženirje, inženirje elektronike in vodje projektov ter, če je potrebno, zunanje partnerje ter jim daje edinstven vpogled v tok projekta. Accelerated Device vključuje napredna orodja 3D modeliranja in simulacije, ki podjetjem High-Tech omogočajo razvoj inovativnih novih izdelkov z visoko hitrostjo, ki jo danes potrebuje trg.

Download Accelerated Device Brochure

Accelerated Device Experience for High-Tech Industry